Hakeudu ristiinopiskelemaan!

Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun tai Poliisiammattikorkeakoulun läsnä olevana tutkinto-opiskelijana tai vaihto-opiskelijana voit hankkia lisää osaamista myös toisesta korkeakoulusta. Ristiinopiskelupalvelun ohjeistukset koskevat myös TAMKin ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijoita.

Toimi näin

 1. Katso opetustarjonta ja suunnittele opintojasi
  • Varmista opintojen sisällyttäminen tutkintoon kotikorkeakoulussasi
 2. Hae ristiinopiskelijaksi
 3. Lue saamasi sähköpostiohjeet
  • Toimi sähköpostitse saamiesi ohjeiden mukaisesti
 4. Ilmoittaudu ja seuraa pääsetkö kurssille
  • Ilmoittaudu opetukseen ohjeiden mukaisesti
  • Seuraa ilmoittautumisen hyväksyntää
 5. Opiskeluintoa!
 6. Suoritustietosi siirtyvät automaattisesti oman korkeakoulusi rekisteriin
Tämän lukuvuoden osalta ristiinopiskeluopintoihin hakeutuminen on päättynyt.

Tulevan lukuvuoden tarjontaa julkaistaan ristiinopiskelupalvelussa 1.6. alkaen, jonka perusteella tulevan lukuvuoden opintoja voi alkaa suunnitella. Palvelussa näkyy tämän jälkeen vain tulevan lukuvuoden tarjonta. Opiskelijat näkevät kuitenkin edelleen ristiinopiskelupalvelusta omista tiedoistaan niiden opintojen tiedot, joihin he ovat tänä lukuvuonna hakeutuneet.

Tulevan lukuvuoden opintoihin voi hakeutua palvelussa jälleen 1.8. alkaen.

Tämän sivuston kautta voit tarkastella opintotarjontaa, joka on voimassa aina lukuvuoden kerrallaan. Tunnistautumalla palveluun voit hakeutua ristiinopiskeluopintoihin koko lukuvuoden ajan, mikäli olet ilmoittautunut läsnäolevaksi tutkinto-opiskelijaksi tai vaihto-opiskelijaksi. Hae opintoihin hyvissä ajoin, jotta ehdit ilmoittautua opetukseen tai tentteihin ilmoittautumisaikana. Mikäli olet jo aiemmin hakeutunut ristiinopiskelijaksi ja haluat hakeutua vielä muihin opintoihin, kirjaudu ja valitse lisää opintoja.

Tutustu huolellisesti ohjeistukseen, ennen kuin haet opiskeluoikeutta. Ohjeita noudattamalla varmistat, että valitsemasi opinnot soveltuvat tutkintoosi ja osaat toimia oikein kohdekorkeakoulussa. Opintoihin hakeutumisen jälkeen sinun on vielä ilmoittauduttava opetukseen ohjeiden mukaisesti.

Huom! Sinun ei tarvitse hakeutua opintoihin tämän ristiinopiskelupalvelun kautta, mikäli sinulla on jo oman tutkintosi / koulutuksesi myötä opiskeluoikeus opintoihin. Tarkemmat tiedot löydät korkeakoulukohtaisista ohjeista.

Korkeakoulukohtaiset ohjeet: Lue sekä kotikorkeakoulusi että kohdekorkeakoulun ohjeet!
Yhteystiedot:
Kirjaudu TUNI-sähköpostiosoitteella ja hakeudu opintoihin
[TUNI Login]
Tarkastele opintotarjontaa kirjautumatta
Siirry tarjontaan